Top of flop?!

Heyyy mensen!

Ze staan al een tijdje in de webshop, deze SuperTrash laarzen. Zou jij ze kopen?

Ugh… Ik vind dit persoonlijk echt een flop! Het lijken net paardrijlaarzen. No offense hoor, maar mij zie je hier niet in lopen. 

 

Afbeelding

Oké, dit is dus een jurk van Lipsey, ontdekt door mij op Zalando.nl. Ik vind deze jurk echt afschuwelijk lelijk, maar misschien zou je de jurk nog goed kunnen combineren als je echt een fashionexpert bent, maar als ik de jurk zo zie vind ik ‘t geen juweeltje. Flop!

Hier zijn de meningen erg over verdeeld – Uggs! De beroemde, zachte ‘sloffen’ gevoerd met heerlijke schapenwol, die je voetjes warm houden in de winter. Maar zijn dit ook mooie laarsjes? Ja, top voor mij! Ik vind ze erg leuk, maar ik weet veel mensen die deze dingen verafschuwen. En jij?

Deze trui van Mint&Berry heb ik ook op Zalando gevonden. Het truitje deed me meteen denken aan het merk ‘Dove’, wat duif betekent. Op zich wel een grappige trui, maar of ik nou de hele dag met een schoonheidsmerk geassocieerd wil worden… Nein, lieber nicht, voor mij flop.

Peplum – een nieuwe trend! Ik vind deze trend leuk, maar ik zou het zelf toch niet dragen. Ik vind sommige peplum tops wel schattig, zoals degenen hierboven, leuk printje! Peplum vind ik vooral classy staan, top dus.

Don’t bother to comment!

Advertisements

3 thoughts on “Top of flop?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: